2022-12-07

Mitt namn är Fredrik Sjöstrand och jag är den tredje ordföranden i LPPES. Om du ser detta har du hittat den gömda länken på hemsidan (eller är du webbadministratör på LPPES som hittat denna sida via wordpress). Via detta inlägg vill jag uttrycka min kärlek för vår organisation. Jag älskar det faktum att denna organisation finns till att främja vår studietid här i Lund. Att vi kan sammanstråla och göra någonting större än oss själva, för varandra och dem som kommer efter oss är uppriktigt sagt en av de mest meningsfulla och vackra saker jag vet. Jag har försökt mitt absoluta yttersta att hjälpa denna förening framåt under min tid som ordförande. Jag har försökt att involvera i stort sätt alla jag träffat inom PPE-programmet i verksamheten, och motivera dessa till att göra saker som ger dem motivation och mening. Tillsammans har vi lyckats göra mycket. Vi har skapat en tidsskrift, flera utskott, sittningar och en vårbal. Vi har skapat merch, denna hemsida, en starkare ekonomi för föreningen och förhoppningsvis bidragit till att göra studietiden bättre för alla mina klasskompisar och PPE-kollegor.

Det är en ynnest att få ha varit en del av uppbyggandet och upprätthållandet av denna organisation, och jag hoppas att ni framtida medlemmar finner mening i att fortsätta detta arbete för framtida generationer vid Lunds Universitets PPE-studenter.

All lycka i framtiden.

Fredrik Sjöstrand, Ordförande Lund PPE Society

Kategorier:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *